ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 9 ΜΗΝΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Η Επιτροπή Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς διοργανώνει κάθε Σάββατο εκδηλώσεις (Puppy Day Events) στο Κέντρο της Κηφισιάς, με σκοπό την υιοθεσία αδέσποτων του Δήμου μας.

Εν όψει της θερινής περιόδου, θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 18 Ιουλίου, Puppy Day και στη συνέχεια θα υπάρξει μια μικρή καλοκαιρινή διακοπή. Ωστόσο όποιος επιθυμεί να υιοθετήσει σκυλάκι μπορεί να επικοινωνεί με την Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς (τηλ 2132007252).
Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, έχουν δοθεί για υιοθεσία 94 σκυλιά και 3 γάτες.
Η Επιτροπή διοργάνωσε επίσης, διήμερο ολοήμερο Bazaar, στο Εντευκτήριο (Σάββατο 14 & Κυριακή 15 Μαρτίου).
Από τον Απρίλιο 2015, οπότε εγκρίθηκαν οι στειρώσεις γατών από τον Δήμο, έγιναν 60 στειρώσεις γατών, με τη συνδρομή συνεργαζόμενων κτηνιάτρων.
Σε επίπεδο δράσεων ευαισθητοποίησης, τα μέλη της Επιτροπής μοίρασαν φυλλάδια για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων μαζί με ειδικά σακουλάκια για το μάζεμα των περιττωμάτων των σκύλων, ενώ τύπωσαν και μοίρασαν φυλλάδια στους δημότες, μέσω των οποίων τους ενημέρωναν για τη σημασία των στειρώσεων για γάτες και σκύλους.
Τέλος τοποθετούνται ποτίστρες για τα αδέσποτα ζώα, σε διάφορα σημεία και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων.
Τα σημεία τοποθέτησης επιλέγονται με τις υποδείξεις και τη συνεργασία των μελών της Επιτροπής Ζωοφιλίας του Δήμου Κηφισιάς.

Skysa App Bar