Δήλωση Γ.Θωμάκου

logo_dinami_elpidas_site
Οι συμπαραστάτες του Ανανεωτικού Συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» , ευχαριστούμε τους συμπολίτες μας , από κάθε μεριά του ενιαίου Δήμου , που κατέκλυσαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου , την Αίθουσα του Κινηματογράφου που παρουσιάστηκε ο Συνδυασμός μας και το Πρόγραμμα μας , σε μία εκδήλωση δίχως προηγούμενο στα δημοτικά χρονικά της πόλης μας. Τους ευχαριστούμε επίσης , για την συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου και τις εκατοντάδες δηλώσεις εθελοντικής προσφοράς εργασίας προς τον Συνδυασμό μας. Πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από όσους δεν κατάφεραν εξαιτίας του αδιαχώρητου να εισέλθουν στην αίθουσα της εκδήλωσης.

cine7

Η τόσο μαζική παρουσία , τα ονόματα των πρώτων τριάντα έξι υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων , καθώς και ο ανανεωτικός και ριζοσπαστικός λόγος του Συνδυασμού , αναπτερώνουν τις ελπίδες των πολιτών του Δήμου μας , για την ποιοτική Αλλαγή που έρχεται.
Τονίσαμε τον αυστηρά ακομμάτιστο χαρακτήρα μας , εξηγώντας ότι ο φανερός , ή κρυφός κομματισμός της Δημοτικής Αρχής , οδηγεί στην αναξιοκρατία , στις πελατειακές σχέσεις και στην εξυπηρέτηση των λίγων , κάποιες φορές εις βάρος των πολλών .
Διακηρύξαμε την απόλυτη αντίθεση μας προς τα σκληρά , άδικα , άνισα και αντισυνταγματικά οικονομικά μέτρα που μας απομυζούν , στραγγαλίζοντας την ανάπτυξη , αλλά και μαραζώνουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Την λάθος συνταγή άλλωστε , έχουν παραδεχτεί ακόμη και οι δανειστές μας.
Παρουσιάσαμε σημεία του Προγράμματος μας , ώστε να είναι διαρκώς ανοικτό σε προσθήκες που τυχόν θα γίνουν , μετά το δημόσιο κάλεσμα για συνεργασίες . Μεταξύ άλλων ανακοινώσαμε :
Διαρκή προτεραιότητα στις αξιοπρεπείς συνθήκες φιλοξενίας και εκπαίδευσης προνηπίων , νηπίων και μαθητών.
Διαφύλαξη και επέκταση του Πρασίνου .
Πρόγραμμα 100 ημερών για απελευθέρωση πεζοδρομίων από παράνομα εμπόδια ακόμη και θάμνους
και άρση επικινδυνότητας και ανθυγιεινών καταστάσεων σε όλα τα σχολεία.
Διαρκή διάλογος με τους πολίτες .
Επίμονη διεκδίκηση της χρήσης των εγκαταλελειμμένων εγκαταστάσεων της ΧΑΝ , για αθλητικούς και πολιτιστικούς σκοπούς και άμεση αξιοποίηση του αθλητικού χώρου στο «Τρίγωνο Φραγκοπούλου» .
Διαβίβαση από τον Δήμο προς την Αστυνομία , καταγγελιών και παραπόνων κατοίκων για την λειτουργία καταστημάτων.
Ετοιμότητα τριμελών τεχνικών ομάδων άμεσης επέμβασης , σε μικρό ευέλικτο όχημα με υλικά και εργαλεία πρώτης ανάγκης.
Ίδρυση Ειδικού Γραφείου Χορηγιών , για την εφαρμογή ευέλικτου προγράμματος εξεύρεσης χορηγιών .
Δημιουργία ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, με τη μορφή ΚΕΠ / HELP DESK για επιχειρηματίες, το οποίο θα μπορεί να ενημερώνει με πληρότητα επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στον Δήμο. Θα διευκολύνει στα γραφειοκρατικά ζητήματα και θα επιταχύνει την επένδυση.
Αποσαφήνιση των όρων και των κανονισμών επιχειρηματικότητας, με πλήρη διαφάνεια και ταχύτητα. Χορήγηση αδειών χωρίς προβλήματα και σκοτεινά σημεία. Εγγυημένο χρόνο – γραπτής – απάντησης στην αίτηση ίδρυσης οικονομικής μονάδας (έγκριση ή απόρριψη). Προώθηση της χρήσης γραφείων όπου ακατανόητα και υποκριτικά σήμερα απαγορεύεται ( Λ.Κηφισίας , Χαρ.Τρικούπη , Τατοϊου ).cine3
Δημιουργία Κοινωνικών Παντοπωλείων ανά Συνοικία – Ενορία
Ανέγερση , ή διαμόρφωση υπάρχοντος χώρου ( π.χ. Εργοστάσιο «Μπαρδαβίλια» στην οδό Αχαρνών ) ως Πολυχώρου Πολιτισμού .

Εξοικονόμηση ενεργειακών και φυσικών πόρων. Καλύτερη διαχείριση των ομβρίων .
Δεξαμενές με βρόχινο νερό για πυρόσβεση.
Ίδρυση Φιλοζωικής Εταιρείας Κηφισιάς.
Δημοψηφίσματα σε Ν.Ερυθραία και Εκάλη , με ερώτημα την διεκδίκηση της επιστροφής στην αυτοτέλεια των πρώην Δήμων.
Επαναφορά σε ρεαλιστικά επίπεδα , τελών και δικαιωμάτων κοιμητηρίου
Ίδρυση Κέντρου Μικρασιατικών Σπουδών.
Επίμονη και μεθοδική διεκδίκηση μείωσης των παράλογων αντικειμενικών αξιών των ακινήτων , όπου υφίστανται τέτοιες.
Μόνιμη νομική κατοχύρωση του Εκαλιώτικου χαρακτήρα του Εντευκτηρίου Εκάλης.
Ο Συνδυασμός μας , δεν θα επιδιώξει καμία οξύτητα κατά την προεκλογική περίοδο και θα αποφύγει τους καθιερωμένους καυγάδες , προσφέροντας και σε αυτό τον τομέα στους πολίτες , ένα Νέο Ήθος .

Τα επικοινωνιακά τρυκ και οι κάθε είδους φιγούρες , δεν ωφέλησαν σε τίποτα τον απλό πολίτη . Ήρθε η ώρα της έντιμης και σκληρής δουλειάς. Ακολουθούμε το ρητό του Κικέρωνος : «Δεν υπάρχει στιγμή στη ζωή , χωρίς καθήκον».
Τα πράγματα αλλάζουν στις τρεις πόλεις μας , στον ενιαίο Δήμο μας .
Έρχεται η Νίκη και η Αλλαγή !

logo_dinami_elpidas_site

Skysa App Bar