«ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2015»

Γέμισε από ενθουσιώδεις κοριτσίστικες φωνές το Στάδιο «Στέλιος Καλαϊτζής» στη Νέα Ερυθραία με την 1η φάση του Διασχολικού Πρωταθλήματος «ΔΡΟΣΙΝΕΙΑ 2015» το Σάββατο 21 Μαρτίου που διοργανώνει το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού- Αθλητισμού « Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς. Από τις 9 το πρωί έως το μεσημέρι διεξήχθη το Βόλλεϋ Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων ( Κηφισιάς – Ν. Ερυθραίας- Εκάλης).

Σκοπός του θεσμού των Δροσινείων είναι να γνωρίσουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων τον Αθλητισμό και συγκεκριμένα τα τέσσερα ομαδικά αθλήματα ( Μπάσκετ- Βόλλεϋ – Χάντμπωλ – Ποδόσφαιρο) καθώς και τον Κλασικό Αθλητισμό με τους κανονισμούς τους του αλλά και τις αξίες του ‘ευ αγωνίζεσθαι’.
Η διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. « Δημήτριος Βικέλας», με αντικείμενα τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, από εφέτος βελτίωσε την δομή των Αγώνων όσον αφορά την σύνθεση των Ομάδων που συμμετέχουν με 3 οn 3 παιχνίδια έτσι ώστε να αγωνίζονται ταυτόχρονα πολλές ομάδες και έτσι να συμμετάσχουν περισσότερα παιδιά στην Α’ φάση του Πρωταθλήματος.
Οι μαθήτριες γέμισαν το Γήπεδο της Νέας Ερυθραίας με χαρούμενες φωνές απολαμβάνοντας τους Αγώνες και κυρίως το Παιχνίδι.
Οι κερκίδες ήταν γεμάτες από θεατές – γονείς των παιδιών και σίγουρα διέκριναν πολλές μελλοντικές αθλήτριες του Βόλλεϋ! Την εκδήλωση παρακολούθησε επίσης ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. « Δημήτριος Βικέλας» και Υπεύθυνος Αθλητισμού κ. Αχιλλέας Κουρέπης.

Την διοργάνωση υποστήριξε και διαιτήτευσε το προσωπικό του Ν.Π.Δ.Δ. « Δημήτριος Βικέλας» με τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ.κ. Πάλλη Παναγιώτη Υπεύθυνο των Αγώνων, Σπυριδόπουλο Στράτο και Δημητρακή Νίκο, με την βοήθεια των επίσης Κ.Φ.Α. κ. Μπερέτσου Άννυς, κ. Στάχου Κωνσταντίνου κ. Μιχελιουδάκη Μανώλη, καθώς επίσης και των Γυμναστών των Σχολείων που συμμετείχαν και οι οποίοι συνόδευαν τα παιδιά.

Στους Αγώνες συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς, τα 1ο, 2ο, 3ο Δημοτικά Σχολεία Ν. Ερυθραίας και το Δημοτικό Σχολείο Εκάλης.

Στην τελική φάση προκρίθηκαν τα Σχολεία , 4ο, 7ο, 8ο Κηφισιάς και 1ο Ν. Ερυθραίας.

Skysa App Bar