Εκδρομή των ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς στα Λουτρά Αιδηψού

Με μεγάλη συμμετοχή πολλών μελών, τα ΚΑΠΗ του Δήμου Κηφισιάς πραγματοποίησαν επταήμερη εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού από τις 17 έως και τις 23 Αυγούστου 2015.
Τα μέλη των ΚΑΠΗ, είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από την καθημερινότητα, με περιηγήσεις στις φυσικές ομορφιές και τα αξιοθέατα ανακαλύπτοντας και τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές της Εύβοιας. Την λεπτομερή και Ιστορική ξενάγηση των αξιοθέατων της πόλης απόλαυσαν στην βόλτα με το τοπικό τρενάκι.
Τα μοναδικά τοπία με τις πανέμορφες παραλίες και τα επιβλητικά βουνά δημιούργησαν εικόνες ομορφιάς και γαλήνης στα μέλη. Επίσης επισκέφθηκαν το πολυσύχναστο τουριστικό κέντρο με την εκτεταμένη παραλιακή ζώνη Πευκί, πραγματοποίησαν εκδρομή στους Ωρεούς θαυμάζοντας το μαρμάρινο άγαλμα του ταύρου, και απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα δίπλα στην εκκλησία της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα.
Κατά την διάρκεια της εκδρομής τα μέλη είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν μνημεία ιδιαίτερου ιστορικού και θρησκευτικού ενδιαφέροντος, όπως τα προσκυνήματα της Πανάγιας Ντινιους και της Πανάγιας Λιχαδας.
Η εκδρομή στα Λουτρά Αιδηψού άφησε μια γλυκιά ανάμνηση στους συμμετέχοντες που ανανέωσαν το καλοκαιρινό ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Skysa App Bar