Ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα στην κοπή πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας

Ζεστή και όμορφη ατμόσφαιρα επικράτησε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας, την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016.

Τα ΚΑΠΗ μας είναι χώροι συναδέλφωσης, αγάπης και αλληλεγγύης όπου οι «αιώνιοι έφηβοι» συμπολίτες μας βρίσκουν συναισθηματική και επιστημονική ανακούφιση τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, κατά την σύντομη τοποθέτηση του ενώ ευχήθηκε  καλή χρονιά με υγεία στα μέλη των ΚΑΠΗ και τις οικογένειές τους. Παράλληλα επεσήμανε πως η Δημοτική Αρχή  έχει προχωρήσει στην ενιαία λειτουργία των ΚΑΠΗ αλλά και των προγραμμάτων τους με αποτέλεσμα, όλα τα μέλη να μπορούν να απολαμβάνουν τις ίδιες παροχές.

Τις ευχές του έδωσε στους παραβρισκόμενους ο Αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας κ. Μιχάλης Καυγαλάκης, ενώ ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στο ΚΑΠΗ κ. Νικήτας Κόκκαλης αναφέρθηκε στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης αλλά και στις δράσεις του κέντρου.

Τις ευχές τους για το 2016 έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι των παρατάξεων της μειοψηφίας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

 

Skysa App Bar