Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΠΙΓΚΟ

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού – Πολιτισμού του Δήμου Κηφισιάς «Δημήτριος Βικέλας» διοργάνωσε εξόρμηση στο μαγευτικό χωριό Πάπιγκο Ιωαννίνων.
Ο Δήμος Κηφισιάς θέλοντας να φέρει τους δημότες του σε επαφή με τη φύση και να τους ωθήσει σε δραστηριότητες όπως το Rafting και την πεζοπορία βουνού, πραγματοποίησε την συγκεκριμένη εξόρμηση και η εμπειρία που αποκόμισαν όλοι οι εκδρομείς ήταν μοναδική.
Εκτός από τις αθλητικές δραστηριότητες, οι συμμετέχοντες επισκέφτηκαν τη Μονή Αγίας Παρασκευής στο Μονοδένδρι, απολαμβάνοντας την μοναδική θέα προς τη χαράδρα του Βίκου, η οποία έχει μπει στο βιβλίο Γκίνες ως φαράγγι με το πιο στενό πλάτος στον κόσμο καθώς και το κέντρο ενημέρωσης για την φύση και τον πολιτισμό στο Ζαγόρι όπου οι πληροφορίες που συλλέξανε οι εκδρομείς ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και κατατοπιστικές.
Η Διοίκηση του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας» ευχαριστεί τον κ. Βασίλη Νασιάκο ιδιοκτήτη των ξενώνων ΄΄τα σπίτια του Σαξώνη΄΄ κάτω από την επιβλητική Τύμφη, ο οποίος συντόνισε τις φυσιολατρικές δραστηριότητες και σκλάβωσε τους δημότες μας με την άψογη φιλοξενία του αποδεικνύοντας σε όλους μας ότι η επαφή με τη φύση πρέπει να είναι προτεραιότητα ζωής.
Την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδρομής είχε ο Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του Δήμου Κηφισιάς κ. Πάλλης Παναγιώτης ο οποίος συνόδευσε τους εκδρομείς.

Skysa App Bar