Θεατρική παράσταση “Με Δύναμη από την Κηφισιά” (26,27,28 Μαρτίου)

Η θεατρική ομάδα του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού κι Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» θα παρουσιάσει στις 26, 27 και 28 Μαρτίου στις 20:00 στην Αίθουσα του Δημαρχείου «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» ένα από τα πιο αγαπημένα έργα του ελληνικού ρεπερτορίου, των Δημήτρη Κεχαϊδη και Ελένης Χαβιαρά « ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου.
Τέσσερις γυναίκες φίλες συζητούν για τις ερωτικές σχέσεις τους, τις φαντασιώσεις και τους φόβους τους, που συνεχώς ανατρέπουν κωμικά το ταξίδι φυγής στην εξωτική Ταϋλάνδη.
Ελπίζουν ότι αυτό το ταξίδι θα τις βοηθήσει να ξεκινήσουν με δύναμη μια νέα ζωή, απελευθερωμένες από τα δεσμά του παρελθόντος.
Θα γίνει τελικά αυτό το ταξίδι που συνέχεια αναβάλλεται;
Οι απολαυστικοί διάλογοι, τα κωμικά παράλογα, προκαλούν γέλιο και παράλληλα φωτίζουν τις σχέσεις και συμπεριφορές των δύο φύλων.
Τέσσερα καταξιωμένα μέλη της ομάδας, Τόνια Αγγελοπούλου, Ναταλί Γιακουμή, Κορίνα Μάρκου Ταμβάκη, προσφέρουν το κέφι τους το ταλέντο τους και την αγάπη τους για το θέατρο, για να σας παρουσιάσουν μια θαυμάσια παράσταση!!! Περιμένουν μόνο το χειροκρότημά σας!!!
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Skysa App Bar