Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού

Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας στο Επισκοπείο της Μητρόπολης Κηφισιάς, Αμαρουσίου και Ωρωπού, που έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο παρέστη ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εορταστικό ενώ παρόντες ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γιώργος Καραμέρος, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος  Πατούλης, ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου, ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Μιλτιάδης Καρπέτας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πολλοί κληρικοί.

Τυχερός του φλουριού της βασιλόπιτας για το 2016, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Παιδικών Σταθμών Κηφισιάς κ. Γιάννης Παντελεάκης.

Μετά την Ακολουθία, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους ενώ ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος ευχήθηκε Υγεία Αγάπη και Αλληλεγγύη για το νέο έτος.

Δοξολογία και κοπή πίτας για το νέο έτος στην Αγία Τριάδα Ν. Κηφισίας

Στην δοξολογία και την κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος που τελέστηκε στο Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς, ιερουργούντος του Μητροπολίτου Κηφισίας Αμαρουσίου & Ωρωπού κ.κ. Κυρίλλου παρέστη ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος.

Μετά την τέλεση της πανηγυρικής αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ευλογήθηκε η βασιλόπιτα και μοιράσθηκε από τους εφημέριους στους πιστούς, όπως και το ημερολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως του 2016, το οποίο ευγενώς προσεφέρθη από τον Σεβασμιώτατο.

 

 

Skysa App Bar