Με δημιουργικά παιχνίδια, χορό, τραγούδι και βραβεύσεις η Πρώτη Ενιαία γιορτή των ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη ενιαία γιορτή των Κέντρων Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων του Δήμου Κηφισιάς, την Τρίτη 9 Ιουνίου 2015 στο Γ’ ΚΑΠΗ του Δήμου μας.
Η γιορτή ξεκίνησε από το πρωί με παράλληλες δράσεις και στα τέσσερα ΚΑΠΗ. Στο Α’ ΚΑΠΗ με την βοήθεια της Κοινωνικής Λειτουργού κα Λίλα Αθανασίου και της Νοσηλεύτριας κα Μαρίνα Μωραίτη οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το δημιουργικό παιχνίδι «Σπαζοκεφαλιές», ενισχύοντας την μνήμη τους και την ψυχολογική τους διάθεση.
Η επόμενη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας. Τα μέλη χαλάρωσαν παίζοντας το «παραδοσιακό τάβλι» με την επιμέλεια των φυσιοκοθεραπευτών κ.κ. Δημήτρη Ζαφείρη, Σάκη Θεοδωρόπουλο και Ευθύμιο Κωτσό.
Ακολούθησε ποιητικό πρωινό με μέλη του Β’ ΚΑΠΗ Αλωνίων. Οι συμμετέχοντες ταξίδεψαν σε καλοκαιρινά μονοπάτια και είχαν την ευκαιρία να μεταφερθούν για λίγο στην ξενοιασιά της θερινής ραστώνης.
Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν στο Γ ‘ ΚΑΠΗ με το παιχνίδι των «Ερωτοαπαντήσεων» που επιμελήθηκαν οι εργοθεραπευτρια κα Βάσω Χατζηεμμανουήλ, η Επισκ. Υγείας κα Νίνα Δράκου και η φυσικοθεραπευτρια κα Σοφία Μαμζμερίδη. Ακολούθησε πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα που άνοιξε με την χορωδία ΚΑΠΗ Δήμου Κηφισιάς υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Χαράλαμπου Μιχαηλίδη και συνεχίστηκε με την χορευτική ομάδα των μελών που επιμελήθηκαν η Καθηγήτρια παραδοσιακών χορών κα Δέσποινα Σκέρλου, και η Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Ζωή Τσατσαρώνη.
Η δράση ολοκληρώθηκε με γλέντι, χορό και βραβεύσεις των συμμετεχόντων. Τον συντονισμό και την επιμέλεια της πρώτης γιορτής των ΚΑΠΗ του Δήμου μας είχε η Αναπληρώτρια Προισταμένη Κοινωνικής Πολιτικής & Εφαρμογής Προγραμμάτων Προστασίας 3ης Ηλικίας κα Μαίρη Κανελλοπούλου. Παραβρέθηκαν ο εντεταλμένος του Α’ ΚΑΠΗ και Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο εντεταλμένος του ΚΑΠΗ Νέας Ερυθραίας και Πρόεδρος της Σχολικής – Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπ/σης κ.Νικήτας Κόκκαλης, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής ΚΑΠΗ Αλωνίων Περικλης Καραγιαννάκης και τα μέλη αυτής η Κοινοτική Σύμβουλος Κηφισιάς κα Λάουρα Αλιμπράντη και η κα Λίλη Χατζηγεωργίου. Επίσης τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση η πρόεδρος του ΚΕΜΜΕ κα Έφη Κούτση, ο πρόεδρος της Κοινωνικής Μέριμνας κ. Απόστολος Κασιούρας και η εντεταλμένη σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων κα Ζέτη Κασιμάτη.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Skysa App Bar