Ο Γ. ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Ο Γιώργος Θωμάκος στις Αδάμες και στις Εργατικές Κατοικίες Κηφισιάς.

Ακούμε τα προβλήματα σας βρίσκουμε λύσεις

Ο υποψήφιος Δήμαρχος της «Δύναμης Ελπίδας –Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» Γιώργος Θωμάκος βρέθηκε ενώπιον κατοίκων σε διάφορες γειτονιές του Δήμου μας προκειμένου να ακούσει τα αιτήματα τους και να απαντήσει στους προβληματισμούς τους. Οι δύο πρώτοι σταθμοί του, ήταν οι Αδάμες και οι Εργατικές Κατοικίες Κηφισιάς.

ΑΔΑΜΕΣ

Σε φιλική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του υποψήφιου Δημάρχου με κατοίκους στις Αδάμες Κηφισιάς με τη συμμετοχή ομάδας υποψηφίων συμβούλων. Απαντώντας σε αιτήματα κατοίκων ο κ. Θωμάκος δεσμεύθηκε πως η Νέα Διοίκηση θα δρομολογήσει τα εξής θέματα:

-Παρεμβάσεις και επισκευές , προς άρση επικινδυνότητας και ανθυγιεινών καταστάσεων στο σχολείο της περιοχής

-Διαρκής προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών Καθαριότητας και τακτικό πλύσιμο – απολύμανση κάδων απορριμμάτων

- Διαβούλευση προς αποκατάσταση προβληματικών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.

-Μετά από διαβούλευση κατασκευή Πλατείας Αδαμών με χώρο δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά

ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Το μήνυμα ότι ο Συνδυασμός «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς- Νέας Ερυθραίας –Εκάλης» είναι κοντά στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών και των κατοίκων τους, έστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Θωμάκος σε συγκέντρωση που είχε με πολίτες της περιοχής και με την συμμετοχή ομάδας υποψηφίων συμβούλων. Ο κ. Θωμάκος άκουσε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα της περιοχής και δεσμεύθηκε πως με την Νέα Διοίκηση μπορούν να υλοποιηθούν τα εξής:

-Δημιουργία προσβασιμότητας και βελτίωση της σήμανσης στο σχολείο της περιοχής

-Τοποθέτηση φύλακα στην παιδική χαρά των Εργατικών Κατοικιών καθώς σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων έχει μετατραπεί σε εστία παρεμβατικότητας

-Τοποθέτηση σχαρών απορροής όμβριων επί της οδού 1ης Μαΐου

- Μετά από διαβούλευση μονοδρόμηση της οδού Αγίας Κυριακής

-Δέσμευση για μετατόπιση της λαϊκής αγοράς ώστε να καταστεί δυνατή η πρόσβαση οχημάτων στα καταστήματα της Λάμπρου Κατσώνη

-Δημιουργία εντευκτηρίου για τα παιδιά

-Πίεση για αύξηση των περιπολιών και της αστυνόμευσης της περιοχής

Να σημειώσουμεπως ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος θα συνεχίσει τις προσεχείς ημέρες τις επισκέψεις και σε άλλες γειτονιές του ενιαίου Δήμου μας.

Ο Γ.ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΑΜΕΣ1Ο Γ. ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΔΑΜΕΣ