Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ του Πανερυθραϊκου

Ο Δήμος Κηφισιάς και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος εκφράζουν τα θερμά συγχαρητήριά τους προς τους αθλητές, τον προπονητή κ. Δημήτρη Χουχουλή, τη Διοίκηση του Πανερυθραϊκού και τους φιλάθλους της ομάδας για την επάνοδό της στο πρωτάθλημα της Α2.
Η ομάδα των βορείων προαστίων βασιζόμενη στο αγωνιστικό πνεύμα και τη σκληρή δουλειά και έχοντας στο πλάι της, τους φιλάθλους κατάφερε μαζί με την Διοίκηση του μπάσκετ του Πανερυθραϊκού να κάνει την φετινή έκπληξη με λιτά μέσα.
Ο σχεδιασμός για την αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει και ο Δήμος Κηφισιάς στέκεται δίπλα στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας και υποστηρίζει τις προσπάθειές της. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Δημήτρη Μανωλόπουλο όπου καθορίστηκε κοινή δράση. Η κοινωνική προσφορά της ομάδας στην πόλη είναι μεγάλη στα 40 χρόνια πορείας της στα αθλητικά δρώμενα.
Η Νέα Ερυθραία αλλά και συνολικά ο ενιαίος Δήμος Κηφισιάς αποτελούν πραγματικά μια αθλητούπολη με σημαντικές διακρίσεις σε πολλά αθλήματα. Οι αθλητές μας είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές προβολής της πόλης μας, τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε από καρδιάς, που μας κάνουν υπερήφανους.

Skysa App Bar