ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΣ & ΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΜΑ

Την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία του Παντελή Θαλασσινού με τη συμμετοχή της Άννας Μπουρμά και της Νανάς Μπινοπούλου, στο Ζηρίνειο Δημοτικό στάδιο του Δήμου Κηφισιάς.
Οι φίλοι της Άννας Μπουρμά και του Παντελή Θαλασσινού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία υπέροχη παράσταση. Το α’ μέρος της συναυλίας ξεκίνησε με τα τραγούδια της Άννας Μπουρμά. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε δικά της καινούρια τραγούδια και πολλές άλλες γνωστές επιτυχίες του πατέρα της, γνωστού μουσικοσυνθέτη Τάκη Μπουρμά, όπως το «Μη γυρίσεις», τραγούδι που σιγοτραγούδησε το κοινό. Η Άννα Μπουρμά με τις εξαιρετικές ερμηνείες της στα νέα τραγούδια πρόσθεσε και ένα επιτυχημένο θεατρικό στυλ, με δύναμη και αυθορμητισμό.
Στο β’ μέρος, ο Παντελής Θαλασσινός μας ταξίδεψε μελωδικά με πολλές δικές του κι άλλες γνωστές επιτυχίες. Ερμήνευσε, όπως μόνο εκείνος ξέρει, τραγούδια από όλη την πορεία του στον καλλιτεχνικό χώρο…..ξεκινώντας από τους Λαθρεπιβάτες φτάνοντας σε μουσικά κομμάτια της προσωπικής του δισκογραφίας αλλά και σε παραδοσιακά ελληνικά και νησιώτικα τραγούδια. Τον Παντελή Θαλασσινό συνόδευσαν σε ντουέτα η Άννα Μπουρμά και η Νανά Μπινοπούλου.
Το κοινό χειροκρότησε ένθερμα τον ταλαντούχο καλλιτέχνη και απήλαυσε την επιτυχημένη συναυλία.
Στη συναυλία παρευρέθηκε ο οικοδεσπότης Πρόεδρος Πολιτισμού & Αθλητισμού και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο και προλόγισε τον Παντελή Θαλασσινό. Επίσης παραβρέθηκαν η Δημοτική Σύμβουλος κα. Ντέμη Αγαπάκη και ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ανέστης Νικολέλης .

Skysa App Bar