ΓΚΙΝΟΣΑΤΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

H Μαργαρίτα Γκινοσάτη γεννήθηκε και κατοικεί στην περιοχή Μορτερό της Νέας Ερυθραίας Το γενεαλογικό δέντρο των προγόνων της (το γένος Φλωράκη) έχει γεννηθεί και διαμείνει στην Κηφισιά.
 
Κάτοχος διπλώματος Μονωδίας και Μελλοδραματικής από το Ελληνικό Ωδείο με Α΄ Βραβείο Ερμηνείας και Α΄ βραβείο σκηνικής παρουσίας. Σπουδές στη Δραματική Σχολή «Κεντρική Σκηνή». Επί χρόνια καθηγήτρια Μονωδίας σε Ωδεία των Βορείων Προαστίων.
 
Έντονη η παρουσία και η συμμετοχή της στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και ιδρυτικό μέλος της χορωδίας Ν. Ερυθραίας .
Συμμετείχε σε εκδηλώσεις της «Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιάς», της «Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων» και των μουσικών συνόλων της ενώ συνεργάστηκε και με την Ομάδα του «Λαϊκού Θεάτρου Νέας Ερυθραίας». Έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους μουσικούς και συνθέτες (Μίκης Θεοδωράκης, Μίμης Πλέσσας κ.α.), με εκλεκτούς τραγουδιστές του Λυρικού Μελλοδράματος όπως και της σύγχρονης μουσικής σκηνής και με καταξιωμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες (Ρέϊνα Εσκενάζυ η Μέμη Σπυράτου, ο Κώστας Καζάκος , ο Γρηγόρης Βαλτινός κ.α.) σε επιτυχημένες μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
 
Στο ιδιωτικό τομέα εργάζεται σε μεγάλη Ελληνική και Εξαγωγική Βιομηχανία Φαρμάκων της περιοχής ως Executive Secretary Διοίκησης.