ΔΑΒΡΑΔΟΣ ΝΙΚΟΣ

         Ο κ. Δαβράδος είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστήμιου-Τμήμα Διοίκησης & Οικονομίας το 2004, έχοντας καλή γνώση Αγγλικών και χειρισμού Η/Υ. Η Οικογένεια του ξεκίνησε το 1968 επαγγελματική δραστηριότητα στο χώρο της εμπορίας και αντιπροσώπευσης πλακιδίων και ειδών υγιεινής, όπου αποτέλεσε το Εφαλτήριο για τη ίδρυση και εν συνεχεία την ανοδική πορεία της DAVRADOS Group με έδρα την οδό Ελαιών στη Ν. Κηφισιά και εν συνεχεία την ίδρυση του εργοστασίου, της PIANO CERAMICA στην Μάνδρα Αττικής, αποσπώντας Διεθνές Βραβείο Ποιότητας των προϊόντων της.
To 2021 στα πλαίσια της επενδυτικής πολιτικής της εταιρείας ξεκίνησαν την Σύσταση ιδιόκτητων Εκθέσεων – κάποιες από αυτές θεματικές – σε όλη την Ελλάδα. Το 1ο Θεματικό Showroom ήταν της Λ. Κηφισίας “BOTTEGA d’ Arte”.
Ο κ. Δαβράδος συμμετέχει ενεργά σε διάφορα Σωματεία και Συλλόγους της πόλης μας: Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά-Καστρί, Μέλος των Lions, AHEPA Hellas και του Φιλοζωικού - Πολιτιστικού Σωματείου «ΑΓΑΠΗ».
Ασχολείται επίσης με τον αθλητισμό (αθλητής στο τρι-άθλου) και το ποδόσφαιρο (Πρόεδρος Δ.Σ του Ποδοσφαιρικού Αθλητικού Σωματείου «ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ» & «ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ».