ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ !

ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ !

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο Γιάννης Τσιμόπουλος, Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Με ιδιαίτερη Χαρά, υποδεχόμαστε στη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ  -  ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  -  ΕΚΑΛΗΣ"  τον 37  χρόνο  Στέλεχος Ασφαλιστικής Εταιρίας Γιάννη Τσιμόπουλο.  

Είναι Πολιτικός Επιστήμων, κάτοχος δυο Μεταπτυχιακών και παρά τις Οικογενειακές κι  Επαγγελματικές  υποχρεώσεις του, συμπληρώνει συνεχώς τις  Επιστημονικές γνώσεις  ολοκληρώνοντας  και  τρίτο Μεταπτυχιακό   στην Τραπεζική  και Ασφαλιστική  Διοίκηση  ( ΕΚΠΑ ).                                           

Η Αγάπη του στην Πόλη που Γεννήθηκε και μεγαλώνει το Παιδί  του, μαζί με το Μεγάλο Ενδιαφέρον του για την Αυτοδιοίκηση τον οδηγούν ως Υποψήφιο σε  διαδοχικές Δημοτικές εκλογές.                                          

Με τη Βοήθεια του Γιάννη,  ο Δήμος Κηφισιάς θ' ανέβει ακόμη πιο Ψηλά !».

 

Ο κ. Τσιμόπουλος δήλωσε: «Η Κηφισιά, η πόλη που αγαπώ βαθιά, χρειάζεται με την ίδια σοβαρότητα και ευθύνη να συνεχίσει να εξελίσσεται σε μια πόλη πρότυπο! Συντάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο, έναν άνθρωπο ηθικό και εργατικό και μόνη μας έννοια είναι εύρεση λύσεων στις πραγματικές ανάγκες του Δήμου μας και όλων των κατοίκων. Ας αφήσουμε τις πράξεις να μιλήσουν».

Ο κ. Τσιμόπουλος, προέρχεται από τη Δημοτική Παράταξη «Αλλάζω την Πόλη μου”, με την οποία συμμετείχε στις τελευταίες Αυτοδιοικητικές Εκλογές

Βιογραφικό κ. Τσιμόπουλου

Ο κ. Τσιμόπουλος είναι 37 ετών. Εργάζεται από το 2004 στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε ασφαλιστική Εταιρία.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και είναι  κάτοχος Μεταπτυχιακού στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές (Παν. Πειραιά), Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών (Οικονομικό Παν. Αθηνών) ενώ ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό πρόγραμμα Μ.Β.Α. με ειδίκευση την Τραπεζική και Ασφαλιστική Διοίκηση (ΕΚΠΑ).