Ο Γ. ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Ο Γ. ΘΩΜΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ

Εκεί όπου υλοποιήθηκε το πρώτο μεγάλο έργο της διοίκησης του Γιώργου Θωμάκου, την Πλατεία 28ης Οκτωβρίου στη Νέα Ερυθραία, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου η ομιλία του Δημάρχου Κηφισιάς.

Και μπορεί η βραδιά να ήταν «ποδοσφαιρική» λόγω της συμμετοχής ελληνικών ομάδων σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δεν εμπόδισε εκατοντάδες πολιτών να δώσουν βροντερό «παρών» στην εκδήλωση της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών».

Η βραδιά άρχισε με τον Νεοερυθραιώτη Γιάννη Κουνέλλα να παρουσιάζει εν΄ συντομία το σημαντικότατο έργο του Γιώργου Θωμάκου αυτή την τετραετία, εστιάζοντας περισσότερο σε όσα έγιναν στη Νέα Ερυθραία. Οι πολίτες έδωσαν το πιο θερμό τους χειροκρότημα όταν ο κ. Κουνέλλας έπλεξε το εγκώμιο του Γιώργου Θωμάκου λέγοντας χαρακτηριστικά: « Η Πολιτική είναι τεχνική, αλλά πρέπει να υπάρχει συναίσθημα. Ο Γιώργος Θωμάκος το έχει! Εντιμότητα, ο Γιώργος Θωμάκος την έχει! Εργατικότητα, την έχει! Ήθος, το έχει! Αδέσμευτη πολιτικά Αυτοδιοίκηση, μόνο ο Γιώργος Θωμάκος την έχει!».

Tο λόγο στη συνέχεια πήρε ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος ο οποίος για ακόμα μία φορά τόνισε ότι η διοίκησή του έδειξε με τα έργα της ότι αντιμετωπίζει τη Νέα Ερυθραία ισότιμα με την Κηφισιά.

Αναφέρθηκε στην πλήρη ανακατασκευή του ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, το οποίο μέσα στο έτος θα παραδοθεί στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. «Πήραμε την απόφαση να δώσουμε οριστική λύση στο 1ο Δημοτικό Νέας Ερυθραίας και όχι να κάνουμε ημίμετρα» είπε ο Δήμαρχος και πρόσθεσε «Οι όποιες καθυστερήσεις στο έργο οφείλονται στον εργολάβο. Ο Δήμος, ήδη έχει δώσει περίπου 800.000 ευρώ για το έργο που γίνεται από την ΚτΥπ Α.Ε».

Ο Γιώργος Θωμάκος μίλησε για το σπουδαίο έργο στο δίκτυο ύδρευσης που αναβάθμισε την ποιότητα ζωής των πολιτών, την ανακατασκευή της Βίλας Κώστα που πλέον φιλοξενεί πολλές εκδηλώσεις, αλλά και τα χιλιόμετρα ασφαλτοστρώσεων για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς παρουσίασε το όραμα του για την πόλη, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την επέκταση του ΗΣΑΠ με σταθμό στη Νέα Ερυθραία.

Για ακόμα μία φορά τόνισε ότι αυτές οι εκλογές θα κριθούν από την πρώτη Κυριακή, καλώντας τους πολίτες να στηρίξουν τη διοίκηση των έργων. Τέλος ο Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Λέμε όχι στα ψευτοχρίσματα, λέμε όχι στα ψευτο-γκάλοπ. Εμείς συνεχίζουμε με περισσότερο κέφι δημιουργίας για την πόλη που αγαπάμε».