ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ !

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, και ο τ. Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Σούρπης, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε:

Χαρά και Τιμή για τη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ –ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ", η Αποδοχή από τον Πολύ Γνωστό Συμπολίτη μας, Παραγωγό - Φυτωριούχο Γιάννη Σούρπη, της πρότασης Συνεργασίας.

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος και η Οικογένεια του, είναι ταυτισμένοι με την Ιστορία, την Ανάπτυξη και το Περιβάλλον της Πόλης και πιο ειδικά, της Πολιτείας, του Κοκκιναρά, του Πεντελικού.

Εκφράζει την Πρωτογενή Παραγωγή του Δικού μας Τόπου. Καλλιεργεί αυτό ακριβώς το Προϊόν της Κηφισιάς και γι' αυτό θα γίνει Ιδανικός Εκπρόσωπος του Ανθρώπινου και Πράσινου Δήμου που Στοχεύουμε.

Ο κ. Γιάννης Σούρπης δήλωσε:

Η ενεργός συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν πραγματικά αυτή την πόλη είναι καθοριστική. 

Αποφάσισα να στηρίξω τον Γιώργο Θωμάκο, έναν άνθρωπο ηθικό, τίμιο και μεθοδικά εργατικό. Έναν Δήμαρχο που άφησε έξω από τον Δήμο τις πολιτικές του πεποιθήσεις και συνεργάστηκε με όλους όσοι αγαπούν αυτή την πόλη."

 

Βιογραφικό σημείωμα του κ. Γιάννη Σούρπη

Ο Γιάννης Σούρπης γεννήθηκε στην Κηφισιά από Κηφισιώτες γονείς τον Τάσο και την Αλεξάνδρα Σούρπη. Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. 

Ασχολείται με την φυτοκαλλιέργεια και την ανθοκομεία στην οικογενειακή του επιχείρηση.

Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς.