Ο «ΕΠΙΛΑΧΩΝ» ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΝΘΟΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ

Ο «ΕΠΙΛΑΧΩΝ» ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΝΘΟΣ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ

Ο «ΕΠΙΛΑΧΩΝ» ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΕΝΘΟΣ

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ

 

 

            Με δήλωση, που μόνο η απελπισία μπορεί να υπαγορεύσει, ο κ. Ξυπολυτάς διανοείται να με ρωτήσει, εάν δεν υφίσταται για εμένα Εθνικό Πένθος! Επιδίδεται σε παραλήρημα τοξικότητας, ενώ συστήνει «σύνεση και συστολή».

            Ο λόγος: η Ειδική Συνεδρίαση της 1/3/2023 επί του αιτήματος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Κηφισιάς για τα Σχολεία μας. Δηλαδή, για τα Παιδιά μας. Επίσης, η κατεπείγουσα και τεκμηριωμένη, με ειδική αιτιολογία, συζήτηση πέντε θεμάτων του Δήμου μας. Στη συνεδρίαση εκπροσωπήθηκαν επτά Δημοτικές Παρατάξεις και ματαιώθηκε δύο φορές λόγω έλλειψης απαρτίας. Ήταν μεικτή, δηλαδή δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη.

Νωρίς το πρωί της Τετάρτης 1η Μαρτίου οι σημαίες σε όλα τα δημοτικά κτήρια του Δήμου μας υψώθηκαν μεσίστιες και ταυτόχρονα εκδόθηκε ανακοίνωση οδύνης και συλλυπητηρίων για την απερίγραπτη τραγωδία στα Τέμπη.

Η συνεδρίαση για κατεπείγοντα θέματα δεν είναι εορταστική εκδήλωση. Δεν αντιβαίνει στο Πένθος. Κάθε Αρχή οφείλει το Καθήκον της. Πένθος και Καθήκον συμβαδίζουν. Η αναβολή συζήτησης των θεμάτων μπορούσε να επιφέρει δυσμενέστατες συνέπειες στον Δήμο μας (μισθοδοσία προσωπικού, ματαίωση προσλήψεων, παύση μεγάλης εργολαβίας, επιστροφή χρημάτων σε πολίτη από παράνομη και άδικη κατάσχεση). Επισυνάπτω την κατεπείγουσα πρόσκληση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο κ. Ξυπολυτάς επίλεκτο στέλεχος (έως το 2019) της παλιάς Διοίκησης του Δήμου μας, έχει ξεχάσει τις διαδικασίες.

Μετά την κατάρρευση του συντομότερου ανεκδότου στον Δήμο μας ότι ο «επιλαχών» που ζητούσε και ζητά κομματικό χρίσμα εν έτει 2023, αποτελεί «ανεξάρτητη και υπερκομματική υποψηφιότητα» από σήμερα πουλάει και εργαλειοποιεί το Εθνικό Πένθος.