ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΑΘΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», την κα Αγγελική Μεταξά-Παπαδοπούλου, Καθηγήτρια Γαλλικών- Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων- Ραδιοφωνική Παραγωγός.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος επεσήμανε για τη νέα συνεργασία:

«Υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη Χαρά στη "ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" την Πασίγνωστη και Υπερδραστήρια Συμπολίτισσα μας, Αγγελική Μεταξά-Παπαδοπούλου.                            

Έμπειρη Καθηγήτρια Γαλλικών και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων εταιρείας  που έχει λάβει Διεθνή Βραβεία Καινοτομίας.

Ο Εθελοντισμός αποτελεί Στάση  Ζωής της, ενώ είναι Ενεργό μέλος Συλλογών και διετέλεσε Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων στο 3ο Γ.Ε.Λ Κηφισιάς.  Ραδιοφωνική Παραγωγός του "Kifissia Radio", όπου μεταφέρει την Αγάπη της και τις Γνώσεις της, για  τον Δήμο μας και τα προβλήματα  του. Η Αγγελική  θα Προσφέρει Πολλά  γι' Ανθρώπινο Δήμο με Καινοτομίες !».

Η κα Μεταξά-Παπαδοπούλου δήλωσε: «Αποφάσισα να συνταχθώ με τον δήμαρχο Γ.Θωμάκο γιατί είναι ένας άνθρωπος ακέραιος, αδέκαστος και έμπειρος με έργο και ταπεινότητα. Πιστεύω ότι θα συνεισφέρω στον συνδυασμό του καθώς έχω μια πορεία στον Εθελοντισμό, στην Εκπαίδευση, στις Δημόσιες Σχέσεις κι είμαι ευαισθητοποιημένη αλλά κι ενεργή πολίτης με όρεξη, ενθουσιασμό και έτοιμη για δράση. Αγαπώ την πόλη μου, την γειτονιά μου και γνωρίζω τα προβλήματά της τα οποία μπορώ να αναδείξω και φροντίσω εφόσον μου δώσετε την ευκαιρία».

 

Βιογραφικό της κας Αγγελικής Μεταξά- Παπαδοπούλου

Η Αγγελική Μεταξά –Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Η  μητέρα της ήταν παλιά Κηφισιώτισσα, ενώ από το 1952 κατοικεί με το σύζυγό της Παναγιώτη Παπαδόπουλο (Μηχανολόγο-Μηχανικό) και τα τρία ενήλικα παιδιά τους, στη Νέα Κηφισιά.

Είναι απόφοιτη της Ελληνογαλλικής Σχολής «Άγιος Ιωσήφ», Καθηγήτρια Γαλλικών με εξειδίκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών σε παιδιά με δυσλεξία και μαθησιακές δυσκολίες (ΕΚΠΑ 2015).

Εργάστηκε σε μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα για 20 χρόνια ως καθηγήτρια. Τα τελευταία χρόνια απασχολείται  στην εταιρία «ΒΙΕΠΑ» που έχει λάβει Διεθνή Βραβεία Καινοτομίας, ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.

Έχει  βραβευτεί 3 φορές στον Προσκοπισμό. Πρόσφατα και για τη συμμετοχή -δράση στις πυρκαγιές της Αττικής.

Είναι Αν. Μέλος στο ΝΠΔΔ «Κοινωνική Μέριμνα» Δήμου Κηφισιάς, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων στο 3ο ΓΕΛ Κηφισιάς (5 χρόνια), Αντιπρόσωπος Σχολικής Επιτροπής, Μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του 2ου Συστήματος Προσκόπων Κηφισιάς  (15 χρόνια), Μέλος του Φιλοζωικού και Πολιτιστικού Σωματείου «ΑΓΑΠΗ».

Αρθογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός, στο “Kifissia Radio” -Κάτοχος  ενημερωτικού site με τοπικά νέα.

Ομιλεί 5 γλώσσες: Γαλλικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και  Τουρκικά.