ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

Καλωσορίζουμε στη «Δύναμη Ελπίδας- Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», τον διεθνολόγο, πρόεδρο του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων και εκδότη του περιοδικού Foreign Affairs The Hellenic Edition, Λουκά Κατσώνη.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Με μεγάλη ικανοποίηση καλωσορίζω στη «Δύναμη Ελπίδας» τον Διεθνολόγο και Δημοσιογράφο Λουκά Κατσώνη, Πρόεδρο του  Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων. Έχει διατελέσει σε διευθυντικές θέσεις εφημερίδων, εκδίδει την Ελληνική έκδοση του «Foreign Affairs», ενώ έχει σπουδάσει και οικονομικά.

Με τις γνώσεις και ικανότητες του θα συμβάλλει στη Σύγχρονη Ανάπτυξη και το διεθνές πρόσωπο του Δήμου μας».

Ο κ. Κατσώνης δήλωσε:  «Συμπαρατάσσομαι με τον Γιώργο Θωμάκο γιατί είναι ο καλύτερος υποψήφιος. Έχει βαθιά γνώση των αυτοδιοικητικών, δεν προβάλλει τον εαυτό του παρά εργάζεται για το καλό του δήμου, είναι έντιμος, και έχει όραμα και σχέδιο για μεγάλα έργα στην περιοχή μας.

Θέλω με την συμμετοχή μου να βοηθήσω τον δήμο μας να γίνει πιο γρήγορος και αποτελεσματικός προς όφελος όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από κομματικές πολιτικές.

Βιογραφικό του Λουκά Γ. Κατσώνη

Ο Λουκάς Γ. Κατσώνης είναι διεθνολόγος, πρόεδρος του Ινστιτούτου Εξωτερικών Υποθέσεων (www.fainst.eu) και εκδότης του περιοδικού Foreign Affairs The Hellenic Edition.

Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών Γεωπολιτικής Ανάλυσης και Γεωστρατηγικής Σύνθεσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει σπουδάσει και οικονομικά.

Εργάστηκε ως δημοσιογράφος από το 1982 μέχρι το 2011, κυρίως στο οικονομικό ρεπορτάζ. Κατέλαβε επιτελικές θέσεις στις εφημερίδες «Επενδυτής», «Ημερησία» και «Καθημερινή». Διετέλεσε διευθυντής της εφημερίδας «Μακεδονία» από το 2002 ως το 2005.

Είναι ιδρυτικό μέλος της γεωγραφικής εταιρείας «Στράβων» και μέλος της AHEPA.

Είναι έγγαμος και πατέρας μιας κόρης.

Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά.