ΣΠΟΡΟΦΥΤΕΥΣΗ- ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

ΣΠΟΡΟΦΥΤΕΥΣΗ- ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΑΡΑ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Άψογα οργανωμένη ήταν η δράση σποροφύτευσης - δενδροφύτευσης που πραγματοποιήθηκε στον Κοκκιναρά Πεντέλης, την Κυριακή 6/02,  από τον Σ.Π.Α.Π, το "Όλοι Μαζί Μπορούμε" και τον Δήμο Κηφισιάς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή οικογενειών, μαθητών και σπουδαστών σχολείων και κολλεγίων της περιοχής, προσκόπων, εθελοντών, και εργαζομένων του ΣΠΑΠ και του Δήμου Κηφισιάς.  Στη δράση φυτευτήκαν  εκατοντάδες σπόροι βελανιδιάς καθώς και δενδρύλλια.

Η συγκεκριμένη περιοχή, έχει καταστραφεί από πυρκαγιές το καλοκαίρι του 1998 και του 2007. Με τις συνεχείς δενδροφυτεύσεις των τελευταίων ετών ξαναγεννιέται και πρασινίζει η Πεντέλη.

Στη δράση παρόντες ήταν  ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και Πρασίνου Γεώργιος Σκορδίλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς και Αντιπρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΠΑΠ Δημήτρης Λιανός.