ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

 

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο επαγγελματίας οδηγός Στέλιος Γκιόκας, ο οποίος θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δύναμη Ελπίδας-Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης», στις Δημοτικές Εκλογές του 2023.

 

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

«Ο Στέλιος Γκιόκας Ενισχύει από σήμερα τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ   ΠΟΛΙΤΩΝ    ΚΗΦΙΣΙΑΣ -ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ  - ΕΚΑΛΗΣ", με την Αγάπη για  τον   Δήμο, τη Θέληση ν' Αγωνιστεί και τις Γνώσεις του, ως Επαγγελματίας    Οδηγός.         

Η σχέση του με τον Αθλητισμό και η θητεία του στο Κηφισιώτικο Ποδόσφαιρο, μαζί με τον εντοπισμό καθημερινών ζητημάτων θα μας   βοηθήσουν για Νέα Έργα στον Δήμο μας».

 

Ο κ. Γκιόκας δήλωσε:«Αποδέχτηκα την πρόσκληση του Γιώργου Θωμάκου, για να προσφέρω στον Δήμο που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ο Γιώργος Θωμάκος είναι ένας έμπειρος Δήμαρχος με έργο. Έχει όραμα και διαθέτει σχέδιο για την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία και την Εκάλη. Με τη συμμετοχή μου, στην αξιόλογη ομάδα της «Δύναμης Ελπίδας- Συμμαχίας Πολιτών» θέλω να βοηθήσω  με όλες μου τις δυνάμεις τον Δήμο μου».

 

Βιογραφικό κ. Στέλιου Γκιόκα

Ο Στέλιος Γκιόκας γεννήθηκε και κατοικεί στην Κηφισιά. Είναι παντρεμένος και έχει μία κόρη 4 ετών.

Είναι επαγγελματίας οδηγός και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Άνθρωπος με διάθεση για προσφορά και αγάπη για τον Αθλητισμό καθώς υπήρξε παίκτης της ποδοσφαιρικής ομάδας Αθλητικός Όμιλος Κηφισιάς.