ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» Η ΣΤΕΛΛΑ ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος  της «Δύναμης Ελπίδας - Συμμαχία Πολιτών» η Στέλλα Κονιτοπούλου.

Δείτε τι έγραψε η ίδια σε ανάρτηση της "Υποψηφια δημοτικη συμβουλος της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ»

Απο το 2014, όπου με παρότρυνση του Δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα κοινά.
Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του παραμένει μέχρι σήμερα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια δουλέψαμε συστηματικά και συνεχίζουμε, ώστε να δώσουμε νέα πνοή και ποιότητα σε ό,τι αφορά στην ελληνική παράδοση και τον πολιτισμό μας.
Σε συνεργασία με τις άξιες χοροδιδασκάλους του Δήμου μας, τα χορευτικά τμήματα των παραδοσιακών χορών είναι πλέον πολυπληθή, εκπροσωπούν με κύρος τον Δήμο σε φεστιβάλ και διοργανώσεις σε όλη την Ελλάδα και το σημαντικότερο, κάθε χρόνο φέρνουν όλο και περισσότερους νέους πιο κοντά στις ρίζες τους.
Στην πολυετή μουσική μου πορεία, αυτό που έμαθα είναι πως όποιος γνωρίζει καλά από που προέρχεται, μπορεί να πορευτεί με μεγαλύτερη σιγουριά προς το μέλλον. Αυτό μας δίνει η παράδοση και γι’ αυτό έχει σημασία να την κρατάμε ζωντανή!
Η Κηφισιά είναι η πόλη που επέλεξα να ζω συνειδητά, εδώ και 30 χρόνια και είναι τιμή μου που, μέσα από την καθημερινή ενασχόληση με τον Δήμο, μου δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τις δικές της παραδόσεις, τους ανθρώπους της και να συνεχίσω να προσπαθώ για το καλό της".