ΩΘΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

ΩΘΗΣΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος καλωσορίζει στη «Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-Νέας Ερυθραίας-Εκάλης» τον εκδότη, συγγραφέα και πολιτικό επιστήμονα κ. Χάρη Πάτση.

Ο κ.Θωμάκος για τη νέα συνεργασία επεσήμανε:

"Μεγάλη Ικανοποίηση για τη " ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ" και Καλό για τον Δήμο μας, η Ποιοτική Ενίσχυση μας με τον Εκδότη, Συγγραφέα, Πρόεδρο των Συλλόγων Γονέων 1ου Δημοτικού Σχολείου και 1ου Γυμνασίου Κηφισιάς, Χάρη Πάτση.

Δραστήριο μέλος των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου μας και με πυκνή Πολιτιστική δράση σ' Ελλάδα κι εξωτερικό.

Η Οικογενειακή εκδοτική κι επιχειρηματική Εμπειρία θα είναι πολύ Χρήσιμη στον Σύγχρονο Δήμο Κηφισιάς - Νέας Ερυθραίας - Εκάλης.

Μαζί θα συνεχίσουμε με Δημιουργικό Κέφι, το ίδιο που Συνεισέφερε για την Ανέγερση της Σύγχρονης Πτέρυγας του Ιστορικού 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς που σύντομα παραδίδεται".

 

Ο κ Πάτσης δήλωσε από μέρους του:

Με ιδιαίτερη χαρά επισημοποιώ σήμερα τη συνεργασία μου με τον Δήμαρχο Κηφισιάς κ. Γιώργο Θωμάκο προσβλέποντας στην από κοινού καλλιέργεια δράσεων που θα αναμορφώσουν τους τομείς της Παιδείας και του Πολιτισμού προς όφελος όλων των πολιτών του Δήμου μας. 

 

Βιογραφικό του κ. Χάρη Πάτση

Γεννήθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι γιος του ομώνυμου Έλληνα εκδότη – παιδαγωγού Χάρη Πάτση και συνεχιστής του έργου αυτού δραστηριοποιούμενος εκτενώς στον χώρο των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.

Έχει παρακολουθήσει ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών στην αλλοδαπή και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τις πολιτικές επιστήμες.

Η οικογένειά του συνδέεται με την Κηφισιά από το 1950. Στα κοινά του Δήμου μας συμμετέχει εθελοντικά τα τελευταία έτη μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. 

Είναι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Κηφισιάς "Γεώργιος Δροσίνης" και 1ου Γυμνασίου  Κηφισιάς

Ως ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται και η προσωπική του συμβολή στην ανέγερση της νέας πτέρυγας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς.